Goldsmiths CCA Studio Visit

 

A studio visit to the recently opened Goldsmiths Centre for Contemporary Art in South East London where the former tanks of a Victorian swimming pool have been converted by architects Assemble, into a variety of exhibition spaces. The attention to detail and precision of the execution beautifully displays the palimpsest of this building.  A variety of apparently 'found' textural finishes are curated or pared back to allow a space which does not compete with the art exhibited within it, but holds its own as a strong aesthetic, a building proud of its past.

  • Instagram

Studio Cullis Ltd

Garden Design and Landscape Architecture

Studio F11, The Artworks, 3 Creekside, London, SE8 4SA

+44 (0) 7779 594633

info@studiocullis.com

© 2020 Studio Cullis Ltd. All rights reserved