Hertfordshire Garden

2018-2020

 

A modernist house has been cut into a steep hillside with a small woodland belt to the rear and a number of mature trees to the side boundaries grounding the house and linking the space to the wider countryside. The garden takes a nod from the modernist style responding to the large volumes by laying out a series of terraces punctuated by sculptural trees and topiary.  A grey limestone has been used throughout to tie in the various garden spaces which include a reflective water pool, outdoor fireplace and entertaining terrace

Photography: George Cullis, David Haslehurst

  • Instagram

Studio Cullis Ltd

Garden Design and Landscape Architecture

Studio F11, The Artworks, 3 Creekside, London, SE8 4SA

+44 (0) 7779 594633

info@studiocullis.com

© 2020 Studio Cullis Ltd. All rights reserved