Muswell Hill Garden

2017-2020

 

The garden is designed over two levels, the higher garden with a large formal lawn terminating in a deep planting bed in front of the retaining wall, and the lower space forming an intimate setting adjacent to a new garden studio. This space was designed to be a quiet place for thought and contemplation, a calm setting in which to work or relax. A large pool of water nestled into the corner of the terrace, and set at seating height, contains aquatics and Koi with the gentle sound of water provided by a single spout emerging from the wall. A sculptural, flowering tree hangs over the space providing enclosure and helping to screen the terrace from neighbouring properties.

  • Instagram

Studio Cullis Ltd

Garden Design and Landscape Architecture

Studio F11, The Artworks, 3 Creekside, London, SE8 4SA

+44 (0) 7779 594633

info@studiocullis.com

© 2020 Studio Cullis Ltd. All rights reserved